Viljan siemenet

OHRAT
WOLMARI BOR Myös luomuna
Huippulajike

Huippulajike Wolmari on aikainen monitahoinen ohra uutuus. Wolmarissa yhdistuvät ainutlaatuisella tavalla aikaisuus, huippusato, luja korsi sekä taudinkestävyys. Soveltuu koko ohranviljelyalueelle.

ELMERI BOR
Edukseen Erottuva

Erittäin satoisa ja isojyväinen Elmeri on lujakortinen monitahoinen ohra, joka sadon laadultaan soveltuu niin rehu- kuin tärkkelyskäyttöön.

KAARLE BOR UUTUUS!
Ohrien uusi kunkku!

Kaarlen erittäin korkea satopotentiaali, hyvä korrenlujuus ja erinomainen taudinkestävyys tuovat monitahoisen ohran viljelyyn selvää lisäarvoa.

STREIF PLANTANOVA OY
Selvästi Sopeutuvampi

Streif tuo huippusadon entistä aikaisempaan kasvuaikaluokkaan! Streif on erittäin suurijyväinen, taudinkestävä ja lujakortinen kaksitahoinen rehu- ja tärkkelysohra lajike, joka menestyy myös happamassa maassa. Se soveltuu erinomaisesti voimaperäiseen viljelyyn kotieläintiloille ja kasvinviljelytiloille.

Luhkas
Komea, isotähkäinen kaksitahoinen

Aikaisuudesta huolimatta Luhkasilla on erinomainen sadontuottokyky. Ruotsin puolella se on suosittu rehuohra. Lajikkeella on vahva korsi ja hyvä taudinkestävyys.

KAURAT
RIINA BOR
Vakuuttaa viljelyvarmuudellaan

Riina vahvistaa aikaisten kaurojen kilpailukykyä satokisassa. Se on erittäin satoisa aikainen kaura, joka viihtyy erilaisissa viljelyolosuhteissa. Luja korsi ja hyvä taudinkestävyys varmistavat Riinan viljelyn onnistumista. Laatunsa puolesta Riina sopii kaikkiin kauran käyttötarkoituksiin.

AKSELI BOR Myös Luomuna
Aikaisten Kaurojen Aatelia

Akseli on lujakortinen, aikainen ja huippusatoisa uutuuskaura, joka soveltuu erinomaisesti rehukauraksi. Kasvuaikaryhmässään Akselin laatu ja taudinkestävyys ovat omaa luokkaansa ja se haastaa sadontuottokyvyllään jopa myöhäisiä kauroja.

VENLA BOR Myös Luomuna
Valkuaista Vaativaankin Makuun

Venla on satoisa, lujakortinen ja aikainen kaura. Sillä on korkea valkuaispitoisuus ja laadukkaat jyvän ominaisuudet. Venlan sato soveltuu erinomaisesti rehukäyttöön, mutta myös elintarviketeollisuuden raaka-aineeksi sekä vientikauraksi.

ROOPE BOR Myös Luomuna
Satoisa ja Varma

Roope on satoisa, melko aikainen ja hyvälaatuinen kauralajike. Roope on viljelyvarma lajike, joka kestää myös kuivuutta. Se soveltuu sekä rehu- että elintarvikekäyttöön.

KEVÄTVEHNÄT
ANNIINA BOR Myös Luomuna
Arvonsa Ansainnut

Viljelyvarmalla Anniinalla on aikaisuuteensa nähden erinomainen sadontuottokyky. Anniinan valkuaispitoisuus on lajikkeiston korkein. Anniina on viljelyvarma vaihtoehto koko kevätvehnän viljelyalueelle ja se soveltuu niin mylly- kuin rehuvehnäksikin.

WELLAMO BOR
Wastustamaton Walinta

Wellamossa yhdistyvät erinomaisella tavalla satoisuus ja kasvuaikaluokan tuoma viljelyvarmuus. Sen hehtolitrapaino on poikkeuksellisen hyvä ja valkuaispitoisuus ja sitkon ominaisuudet erottuvat edukseen. Wellamo kuuluu kasvuajaltaan päätyypin kevätvehniin ja menestyykin hyvin koko vehnän tuotantoalueellamme.

QUARNA BOR
Eliittilaatua leivontaan

Quarna on satoisa lajike, mutta sen edut tulevat parhaiten esille laatupuolella. Jyväkoko on suuri ja hehtolitran paino sekä valkuaispitoisuus korkeat. Leivontalaadultaan Quarna on erittäin hyvä.

SYYSRUKIIT
REETTA BOR Myös Luomuna
Satoisa Kotimainen Valinta

Reetta on vienyt perinteisten syysrukiiden satotason aivan uudelle tasolle. Se on suomalainen laadukas ja erittäin viljelyvarma lajike, joka sopii erinomaisesti viljeltäväksi rukiin koko tuotantoalueella.

EVOLO BOR
Laadukas ja erittäin satoisa hybridiruis

Evolo on huippusatoisa ruis. Se on saksalainen hybridilajike, jolla on myös erittäin hyvä talvenkestävyys. Muiden hybridilajikkeiden tapaan jyväkoko on suuri.Hehtolitran paino on korkea. Sakoluku on korkea ja sakoluvun kestävyys on rukiiden parhaimpia.

IIVO
Alkuperäiskasvi